new year

Idag har jag åkt kälke med angelica och varit med daniel på morgonen :) sen stan med tjejjerna och inköpa prelle åt josefine och sen käk på dagge! Nu är jag med sanna och vi har precis kommit ner från sofia, ska kila över till malin nu och sen blir det bio kl 7 med malle,sanna,liza (allt flyter) verkar väldigt rolig och bra ;)
Kring halv 10 skjutsar pappa mig till gubben och han kommer från luleå kring då, så då ska vi böbbla och ha mys kväll/natt :) sista kvällen tillsammans innan han far....
Imorgon kring 1 säger jag hejdå till gubben(....:() och far till sofia och fixar mig med henne och sanna, sen äre fezzzzt som gäller för hela slanten! blir nog super bra :) även fast gubben inte kan komma ut något, eftersom han åker på torsdagmorgon till stockholm/canada.. så thomas tyckte att han skulle stanna hemma och ta det lugnt hela kvällen, och henka ska sova där eftersom dom båda ska till samma ställe! så jag joinar sofia på nyårs natten mest troligt ;)
verkar som att nästan alla tjejjers pojkisar är borta på nyår, så vi får väl tycka synd om varandra så det löser sig nog :) inte hela världen, eller?! heh.

aja nu ska vi kila över till malle


jag älskar dig mer än allt i världen <3

work

julafton, dagen före och hela den faderullan har varit uuuur mysig och jätte bra ute på norrasvartbyn :))))
Nu kom jag precis hem från mitt hjärta och ska göra mig iordning osv, sen är det jobb 20.30 - 05.00 ungefär. segt men bra med lite extra inkassering såhär vid jul :) Gubben har precis farit till challe och dom ska spela på hans nya xbox 360 hela natten så mötts vi utanför tc när jag är färdig och tar en nattprommis hem till mig :)

nu ska jag avrunda


forever and always :))) <3

juletider

orkar inte skriva fetaste inlägget om hur det var i spainen osv, men kan säga att vädret var kassssssst! ungefär 2 dagars sol på två veckor så vädret sög! Det har väl funkat där borta men har ju saknat min älskling hur mycket som hellst och så är man ju ganska beroende av vädret så!

Igår morse kom iallfall jag och Sanna hem med tåget, en väldigt seeg tågresa (läs sannamathilda.devote.se för mer info)
Pappa kom och hämtade oss och vi skjutsade hem sanna och hämtade upp daniel! Har aldrig saknat någon så mycket i hela mitt liv som jag har saknat daniel de här 15 dagarna, så känndes såååå skönt att komma hem till honom!
vi for iallfall hem till mig och myyyste väldigt länge, sen somnade vi och sov till 5! Blev upphämtade av Thomas och Linda och for och hämtade mat från kina, väldigt gott :)
Gjorde inte speciellt mycket resten av gårdagen, bara myste på och var glada att jag är hemma igen :)
Idag har vi varit barnvakt åt Angelica, sett harrypotter och Grinchen osv :) varit i Råneå på middag i eftermiddag och när vi kom där ifrån for gubbsis och åkte lite skridksor med sasse och jag såg gossipgirl och jag och Linda är i bakartagen, så lite äppelpaj är på G ;) gottttttttttt!! aja, snart kommer väl hjärtat hem igen och då ska vi basta och sen se en film och mysa med julmust, fika och chips:)

borta bra men hemma BÄST!

Julafton kommer iallfall firas hos hjärtat, mysigt med jultomte osv nu när angelica är så liten :) hih.
Sen far jag och Min på minijul hos farmor&farfar, och mormor någon gång på mellandagarna :)
Canada för Daniels del 1-10 januari. känns hårt att vara ifrån han igeeeen. men we´re strong :)
Nyår blir att firas med tjejjerna och sen träffa Min lite senare, dock lär väl han fara hem direkt efter 12 slaget ungefär eftersom han far till Stockholm den 1:a..

Måste säga att det just nu känns tråkigt och segt att skriva i bloggen exakt vad jag gör osv. så fårse hur jag gör framöver:)

jag har världens världens bästa pojkvän!!!! <3

det värsta har inträffat...

känns iaf som att det är det värsta som kunnat hända just nu... igår ringer gubbens tränare och säger att dom måste visst prata med sportchefen först om daniel får fara utomlands eller inte... bra att dom kommer på det så "tidigt".. och tror väl på fan att han inte får fara för tränarna eller sportchefen eller vem fan nu som säger nej... så jävla idiotiskt.... ofta inte en 15 åring kan få tänka själv och bestämma om han vill fara utomlands och missa typ 5 TRÄNINGAR!
fyfan alltså, är så grymt less på luleåhockey just nu. vi som hade sett fram emot de här hjur mycket som hellst och nu får han inte äns fara.. alltså blir det typ 16 dagar utan varandra. fattar inte äns hur jag ska klara det, fyfan alltså.....  den här resan kommer inte äns bli hälften så bra som den hade blivit om hjärtat var med!!
och gubben är ledsen och har jätte dåligt samvete men det är ju absolut inte hans fel, han är ju världens bästa!! han har bestämmt att han ska bjuda mig utomlands i sommar, så jag får väl börja längta tills dess då. men det här känns jävligt surt och jag är så arg och ledsen nu... de här händer fan inte, det måste ju vara ett jävla skämt????

kom iallfall nyss hem från mitt utvecklingssamtal och gubben ligger och vilar i sängen, ska packa det sista och sen ska jag följa honom och klippa sig och sen ska han bjuda mig på ming! sen kl 18.30 är det hejdå, för 16 dagar........ fan alltså. vill inte äns fara 2 veckor nu, en vecka hade räckt när inte daniel kommer. men det är ju försent nu.
kommer sakna ihäl oss efter varandra, och så kan man typ prata 1 minut per kväll i telefon med varandra. kul.......

någon kompis (ev. sanna) kommer nog ner till andra veckan iaf, för någon måste ju ta gubbens biljett!


jag älskar dig mer än allt annnat!!! jag kommer sakna ihjäl mig efter dig <3 du är allt allllllt!
du och jag förevigt ;-*


sjukis

igår när jag kom till gubben så satte jag mig och gjorde klart kommunikationen, sen såg jag prision break och lite sånt där! somnade kring halv 1 och sen kom ju hjärtat hem kring 3, jag var väl lite i halv sömnen men myste med honom en stund iaf och sen somnade vi :)imorse var det trötta ögon, men vi pallarade oss upp... gick på kommunikationen men började känna en grym huvudverk... kändes som att det stasade i huvudet eller något ;s så jag gick hem och åt och sov!
Min kom hit kring 2 och så har vi legat och myst tills nu :) nu ska jag nämligen göra lite matte och sen blir det plättar till dinner. mmm! ikväll blir det desperate, film och myspyskväll: )
imorgon han han match och då ska jag plugga fe som tusiken har nämligen inte börjat än tyvärr.. sen imorgonkväll är sisa kvällen innan jag far:( åh känns jätte jobbigt... på torsdagkväll far jag ju och då har jag ju först skola till 5 och Min har ju träning halv 6 i luleå så hinner ju inte träffa varandra på hela dagen. så blir hejdå på morgonen... usch hatar sånt! sen är jag nervis att han inte ska klara sig när han ska flyga helt ensam till lanzarote :o men han säger att jag är larvig och att han kommer klara det huuur bra som helst :) så jag hoppas väl på det!

aja nu äre mattesnillet som ska fram!


vi förevigt <3


första advent och första december

igår vaknade jag och sanna kring 11, gjorde oss iordning och sedan var det skyltsöndag som gällde. fikade på hanssons med sofia lovisa julia josefine liza, mys:) sedan gick vi lite på stan i snöovädret och sen blev det lite hockey. jag och jossan hämtade sedan mat från kina, så gottt!!! såg one three hill, sanningens ögonblick osv med chips och dipp hos jossan hela kvällen och sen blev det suss dära!
imorse var jag trötttt... men pallrade mig till bussen iallfall ;p dagen har varit chill..
nu är jag hos sofia och vi ska kolla igenom företags ekonomin, ska försöka lära mig de mesta nu så att jag kan mysa med gubben så mycket som möjligt på onsdagkväll :)
inatt kommer han hem förövrigt, ska bli supermys!! har varit förlovade ett halv år idag så då passar det ju bra att han kommer och kryper ner brevid mig inatt, hih. synd att vi bara har tisdag och onsdag tillsammans, torsdag är det ju hejdå igen.... aja sen kommer han ju till canarieöarna nästa vecka, hihih längtar jääättemycket ;-*********

aja nu ska vi se lite tv


1/6-08 puss


RSS 2.0