fredag

vaknade kring 11 imorse av att gubbens klocka ringde för han skulle upp och träna, så vi myste i 10 minuter och sedan somnade jag om igen :) vaknade kl 1 och då klev jag upp och käka lite frulle, sedan kring 3 kom papi och hämtade mig och vi for och köpte min nya telefon :) äntligen!! sen sa jag byebye till pappa för han far till vasaloppet ikväll och kommer inte hem förens tisdag :) sen for jag tillbaka till min sockertopp, vi hedde in lite låtar på min fon och sen for han och hjälpte att packa ihop hans systers alla möbler eftersom hon har flyttat till eskilstuna och imorgon så ska hon flytta in i sin nya lägenhet så tomas ska fara dit med allt :) så iallfall när dom for och packade så for jag och greta och handlade massa gottta :) jag och gubben ska strax gå och laga kött,pommes&pepparsås åt hela familjen (både linda&lisa är borta så blir bara vi+gretatomas men ändå :) hehe!
sen senare ikväll så blir det massa mys framför tv:n och se letsdance osv! =)
imorgon kring 10 så far gubben till luleå och sedan far dom till modo+björklöven och spelar till söndag, lycka till :) jag funderar om jag ska följa med lina osv till jockes stuga och brumma lite skoter eller om jag ska festa med girlsen :) hmm!
aja det löser sig alltid :>


jag älskar min daniel sååååååå himla mycket!!! <3 :) PUSS PÅ DIG ÄLSKLING!


<3

I will be, all that you want

There's nothing I could say to you
Nothing I could ever do to make you see
What you mean to me

Cause you keep me from falling apart
All my life, I'll be with you forever

I thought that I had everything
I didn't know what life could bring
But now I see, honestly

You're the one thing I got right
The only one I let inside
Now I can breathe, cause you're here with me

Cause you keep me from falling apart
All my life, I'll be with you forever

Cause without you I cant breath
I'm not gonna ever, ever let you leave
You're all I've got, you're all I want

And without you I don't know what I'd do
I can never, ever live a day without you
Here with me, do you see,
You're all I need

allt är så perfekt med dig daniel, finns inte ord som kan beskriva hur bra du är <3


sportlov

i tisdags eftermiddag så for jag gubben,danne&sanna till dannes stuga och tänkte vara där nån natt :)
spelade monopol och grillade burgare och lite sånt, tog det bara lugnt!
klev upp kring 10-11 igår och då gick grabbarna ut och gjorde upp eld medans jag och sanna städade inne i stugan :) sedan for vi ut och körde skoter hela dagen, grymt kul det är :)
kom in till stugan igen kring 6 och då for gubben&danne till åke ochfixade bastun och jag och sanna vilade en stund :) lite senare kom dom tillbaka och väckte oss och sa att vi skulle basta, så då for vi och basta oså :)
kom tillbaka till stugan vid 10 och då gjorde vi burgare och sen gick vi och la oss och somnade kring 1 :)
imorse städade vi osv sen for jag och sanna hem till henne och danielsarna hem till danne:) sen efter en liten stund så kom gubben och hämtade mig och vi for hem till honom och gjorde varma mackor och åt fil (lite less på burgare nu)
sen for han på träning kring halv 3, och pappa hämtade mig kring 3 :)
ikväll ska jag till liza för hon fyller år och sen efter de skulle nog jag hjärtat sanna danne se rattatou.(ingen aning hur det stavas) sen ska jag och min käraste pojkvän mysa som tysan, skönt att vara hemma från skogen :) hihi!
sen far ju gubben och spelar hockey på lördag morgon och kommer hem söndagkväll.. aja jag klarar mig förhoppningsvis :)


du är luften jag andas, du är allt för mig ;-*
jag älskar dig så otroligt mycket, du och jag mot världen! :) nu och förevigt!
DY ÄR TÅ TÖT :)


23/2 -08

igår 11.20 när vi hade slutat så gick vi och åt i matsalen (världens äckligaste korv, fyfan) så åt mest mos :)
sedan gick jag evis och julia till evis och såg våra bästa år och lite sånt där =) kl 15 tog jag och julia bussen till södra och norra :) så när jag kom till gubben så gick jag ut med hunden och sen la jag mig och kollade på en superbra film som gick på tv (välkommen till familjen) tror jag den hette? ;p vid halv 5-5 kom greta hem och då såg vi klart filmen och sen for vi till råneå till gudrun(daniels farmor) för hon fyllde år :) daniel&tomas kom dit kring  6 och då åt vi middag där oså :) sen for vi hem till hjärtat igen, vi såg på tv och sedan gick vi och la oss och lyssnade på musik och myste, sen somnade vi kring 12 :)
gubben for imorse kl 6 till kalix igen, så nu har dom två matcher idag och vinner dom båda så går dom till semi-final, och den är 20 ikväll så då ska dom stanna och sova i kalix , eftersom dom ändå ska dit imorgon igen om dom kommer vidare så! :s hoppas dom förlorar ;) hehehe. nä va dum jag är. nä men hoppas dom vinner, vi har ju ändå hela lovet på oss + hela livet på oss att vara med varandra så det ska vi nog hinna :) hehe!
ikväll ska iallfall vi tjejjer göra något, vet inte vad men nått ska vi göra har vi bestämmt :)
aja nu ska jag gå och äta lite frukost!


Om världen blir delad vill jag vara på din sida ;-*
du är bäst min käraste :)


veckan

veckan har varit himlarns lugn :) pluggat lite, varit med mitt hjärta oså :)
på måndag då är det dags att börja träna igen, hehe! får se hur det går med den biten! :)

igår var jag och gubben på kina och åt med mami&per, väldigt gott och MÄTTANDE! =)
efter det gick vi och såg 92ernas match, sen for vi +sannadanne till sanna och såg en skräckis osv :)
sen låg jag och gubben uppe till halv 4 och pratade och mös! var doc inte så pigg i morse så tog en liten sovmorgon till 12.20 - superskönt! mamma kom och skjussade mig och gubben till varsinn skola kring 12, hann inte äta någon frulle så har varit superhungrig hela dagen.... aja slutade 14.15 och tog sedan bussen till hjärtat kl 15 :) åt varma mackor för ett tag sen, och gubben for till träningen för en stund sen, han skulle prova träna iallfall och se om hjärnskakningen fortfarande är kvar i huveT? haha eller vad man nu säger :)
sen ikväll skulle vi se nån film som tydligen skulle vara bra? :) hoppas på det bästa! imorgon far hjärtat till kalix på sm(om nu huvet är bra vill säga), men han kommer hem och sover som tur är ;-*
slutar 11.20 imorgon och då blir det LOV =) och de är det inte länge kvar till stockholm heller, 6 skoldagar, WIE ;d aja nu ska jag ta och pallra mig till tvn med en kopp varm choklad!
vissa personer slutar aldrig att förvåna en! :)


du är min luft, love you more than words can say <3


svårt att komma på en rubrik

allahjärtansdag var suuuper mysig :) måste varit den bästa hitills, hihi! mitt sockerhjärta <3

ifredags iallafall så var de matteprov, gick lätt? men så ska man aldrig säga för då blir det ett dåligt resultat, hehe!
sen efter skolan så for jag till gubben min, vi gjorde inte så mycket, tog det lugnt :) jag hade vääldigtvääldigt ont i huvet också så.. for till julia kring 6 sen lite senare kom j,e,l,e :) hälften av oss hade ont i huvet och låg och klagadee, haha vilket gäng! skulle se nån skräckfilm men det gick ju som de gick :) hehe.
for tillbaka till gubben kring 12 och då åt vi kött och potatisgratäng, mums :)
sen låg vi i sängen och pratade lite och mös sen sov vi ;-*

lördag, vaknade kring 11 då klev vi upp och åt frulle :) sedan vid 2 så for jag med daniel mami och syster på dollarstore och kollade hur de såg ut där och köpte lite gott! sen gjorde jag och gubben oss lite iordning sedan for vi till luleå :) såg j-17 och sen a-laget :) efter det så for vi och tog hem mat från kina, kom hem och såg en film med hans mamma,syster och papi :) sen gick vi och duscha sen var de mys sen sussa ;-*

nu ska jag gå och fixa mig lite sen bär de av till luleå och se gubbens match, han for dit för 30 min sen ungefär, jag och sanna tar bussen 5 över 1 :) efter matchen så åker jag och älskling till han, och så ska vi böbbla och mysa <3
sen kanske vi far till mig och ser söndagsfilmen? får se hur de blir, antingen här eller hjos mig :) hehe!

DU ÄR SÅ BÄST ÄLSKLING :) ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLLLTING! <3


våra bästa år

endast prick en månad kvar till rihanna nu, najsnajsssssssss!

fortfarande förkyld, inte så kul.. om man inte räknar med att man får se våra bästa år :) eller vad säger du josefine? hehe!

igår var de middag hos gubbens farmor, PALT så gott :) kom hit vid 8 någongång, så spelade vi lite ninja på playstation, haha. sen hedde vi in lite låtar på gubbens telefon och sen la vi oss kring 10 och mös i flera timmar :) fyfan va du är bra älskling, du är som en dröm för mig! sååååå perfekt, vet inte vad jag ska säga för det finns inte ord som räcker till att beskriva mina känslor för dig <3

nu ska jag snart se våra bästa år och sedan så ska jag städa eller plugga, får se vilket jag väljer :) hehe..
sen efter gubbens träning kring 8 så ska jag fara dit och gosa med honom ;*

imorgon har älskling match, good luck babe!!! så då ska jag plugga matte som tusan imorgon medans han är borta! + att jag ska köpa en allahjärtansdag present! sen far jag till gubben lite senare och inväntar honom :)

torsdag, alla hjärtanshjärtansdag :) blir en hel del mys då med min, mh så underbart att jag har dig min skatt! <3 men han har träning till 9 ungefär men sen efter de så kommer han hit så blir de supermysmysmys :)


om världen blir delad vill jag vara på din sida, det hugger i hjärtat när jag ser dig lida! <3

danielmannberg :) min skatt <3

image35

sandviken

kom hem från sandviken kring 4 inatt, jag och gubben somnade kring 2 inatt och sen vakna man ju lite då,då för att de guppa så mycket i husbilen men har ändå fått en underbar natt tillsammans med älskling :) <3
har inte varit på skolan idag för är förkyld... nu ska jag strax fara till gubben och sen lite senare så far vi till mig och sover osv :) fårse hur det blir med skolan imorgon, beror på hur jag känner mig
har iallafall varit jäkligt kul att se matcherna i helgen, dom kom 2a i turneringen :)


du är helt underbar, du är det bästa som någonsin hänt mig gubben <3
jag älskar dig så ooootroligt mycket, det finns inte ord! du&jag föralltid :)


ge mig sommar!!!

skolan idag, prov osv gick väl hyffsat iallafall? efter skolan gick jag&erika på stan och fikade och sedan köpte jag ett par nya jeans och erika köpte en shal :) väldigt najs! sen kom ing-marie och hämtade mig så for vi hem till henne&morfar så såg jag lite på tv medans dom gjorde mat, köttpommesochpepparsås SÅ GOTT=) sen semler och glass till efterrätt :) pappa kom och hämtade mig kring 8 så for jag förbi julia och lämnade pengarna till utlandsresan, WIE DEN BESTÄLLS IMORGON :) nu ska jag kasta in lite kläder i tvätten eftersom jag och tomas far till sandviken imorgon kring 2-3 :) sen på 20 min så ska jag och therese ut och springa en stund, hehe!
vill ha sommar nu!!!


saknar dig mitt hjärtegull, du+jag förevigt :) <333333

image34

hehe jag har kul

DIN OMGIVNING
1. Hur många är det i din klass?
19 eller 20 ?!
2. Känner du några som röker? ja
3. Hur många är ni i eran familj? hos pappa bara jag och pappa, hos mamma 4
4. Har ni några husdjur? en hund
5. Känner du någon som knarkar? nej

  

OM DINA VÄNNER
1. Har du någon riktig vän?
såklart
2. Hur många vänner har du? vilken dum fråga, vem kan räkna dom?
3. Vilket kön är oftast snällast? tjejjer
4. Hur ser dina bästa vänner ut? snygga som bara den
5. Vem är din bästa vän utav de andra könet? daniel
  

MUSIK
1. Vad är musik?
ljud
2. Vad lyssnar du på? det mesta
3. Vad är dålig musik? deathmetal
4. Har du något favorit band? nej, tycker nästan om all musik

TRAGISKT
1. Känner du dig värdelös? haha nej?
2. Har du någon gång försökt begå självmord? nej
3. Känner du någon som begått självmord? nej
4. Känner du någon som tänkt begå självmord? ja
4. Har du någon gång gråtit dig själv till sömns? ja
6. Har du någon gång prövat alkohol? ja
7. Är det någon som du brukar ha "djupa samtal" med? ja


OM KÄRLEK
1. Är du kär?
ja superduper!!!!
2. Vad tycker du om kärlek? det är helt underbart
3. Har du någon gång varit olyckligt kär? ja
4. Vad är de längsta du har varit kär i någon? hitils 1 år och 5 månader ungefär
5. Är du homosexuell? nej haha
6. Tänker du gifta dig när du blir stor? det hoppas jag verkligen
7. Tror du på kärleken? såklart



10 favoriter

Färg: lila
Mat: kött,pommes,pepparsås
Artist: många
Film: kommer inte ihåg vad den hette, men den var superbra
Bok: det ska bli ett sant nöje att döda dig
Sport: hockey
Årstid: sommar
Veckodag: lördag
Glassmak:  daim
Tid på dygnet: kväll

9 för tillfället
Humör: lite deprimerad eftersom jag snart ska gå och sova helt ensam utan daniel.... + att vi har prov imorgon
Smak: juice
Kläder: mjukisar och linne
Bakgrund: jag&gubben
Nagellack: inget
Tid: 23.30
Omgivning: mina nallar och mitt rum
Irritationsobjekt: mats som har ställt till med prov imorgon... haha

Längtan: till GUBBEN!

8 första
Bästa vän: sanna
Screen name: linne_pinne_91
Husdjur: katt
Piercing: öronen
Förälskelse: vetinte?
Musik: spicegirls
Bil: haha
Kyss: vetinte?

7 senaste
Cigarett: klassfesten
Mat: köttbullar och makaroner med brunsås
Dryck: päronsaft
Biltur: idag från erika hem
Kyss: imorse innan hjärtat for till sandviken
Spelad låt: alica - no one
TV-program: two and a half men

6 har du någonsin
Dejtat någon av dina bästa vänner: är ju tillsammans med daniel nu?
Brutit mot lagen: ja
Blivit arresterad: nej
Badat naken: ja, hos daniel och hemma
Varit med på TV: ja
Kysst någon du inte känner: ja

5 nej tack
Kläder: vita jeans och för små tröjor
Mat: lever och janssons frestelse
Musik: deathmetal
Dryck: fanta exotiskafrukter
Personlighetsdrag: oärlighet

4 saker
Du gjorde igår kväll: bubblade med älskling
Du kan höra just nu: mina nynningar och hunden som springer om kring i rummet
Du inte kan leva utan: daniel och kompisar
Du gör när du har tråkigt: nöter data

3 personer
Du kan berätta allt för: daniel
Du tycker om: alla nära och kära
Du inte gillar: falska människor, skrytare, svikare

2 val
Kaffe eller te: te
Vår eller höst: höst

1 sak du vill lyckas med just nu: skolan


rubrik

nu är det inte länge kvar till Rihanna brudar ; )


nå igår var jag ju då i skellefteå med daniels,sasses & dannes föräldrar/förälder :) åt på någon resturang på vägen dit (vilket jag inte var så jätte förtjust i eftersom vi hade klassfest dagen före) men det gick ned iallafall : )
sen såg vi på matchen, vilket kaos... dom förlora :s tusan! sen for vi hemmåt, såg den där filmen på 3an som jag har pratat om =BESVIKELSE! inte alls lika bra som jag trodde att den skulle vara... aja efter den så hoppa jag och gubben ned i sängen och mös några timmar, väldigt behövligt efter en natt utan honom :)
idag, fyfan vilken dag. skit kallt, trött,fått gå LÅNGA sträckor osvosv fan vilken piss dag! men kvällen kommer bli kanon :)
nu ska jag strax äta middag, sen kila över till therese&jim så ska vi baka äppelpaj :D mummms!!!
sen tar jag bussen till gubben! vi ska bubbbla med tända ljus och masssa annat mys ikväll, åh va jag älskar dig min skattt <3 imorgon på morgonen far älskling doc till sandviken(gävle) för dom ska träna några träningar innan landskamperna börjar på fredag! jag och tomas var på torsdag kväll och lär ju inte vara framme förens senare på natten, men får väl träffa min snygging på fredag iallafall <333 5 nätter utan gubben... känns inte så kul! men vi har ju hela livet på oss som vi brukar säga :) hihi! puss på dig!


du är allt för mig, hoppar du så hoppar jag!<3
PÖSS

min älskling

fasen vaf jag älskar daaaaaaniel!!! det fnnns inte ord, <3 du ärbästttt i hela välrlden! nu ska jag g¨å och l'ägga mig och pussa på alla nallar ajg har fått av dig och drömma om dig hela natten och längata tills imorgon när jag får pussssa på digii!!!!!! <3333333333333333

klasssfezzzzt

har nyss ätit lite palt, väldigt gott må jag säga :) gubben for till luleå för ungefär 10 min sen, saknar dig för tysan redan min lilla skatt!! han ska sova hos drugge inatt så blir en ensam natt med nallisarna..buhu! nu sitter jag här iaf och väntar på att klockan ska bli 5, då jag ska kila över till malin och vi ska göra oss iordning sen klasssfest hos jessika :) sen lite senare så lär de ju komma fler oså, men först klassfest+jossan&malin då :p heheh. kommer bli najjjjs!
 
imorgon, så ska jag följa med tomas,gugge osv till skellefteå och kolla på gubbens match, LYCKA TILL :) ska försöka plugga lite i husbussen på vägen dit&hem hade jag tänkt :) sen hoppas vi att vi är hemma före 21 så att vi kan se den braaiga filmen på 3an då ;p historiaprovet är flyttat till onsdag (YES) så behöver ingen extremt tidig kväll på söndag :b


jag älskar dig mer än allt på jorden min lilla ögonsten, dy är bästbästbäst :) <3
image32


RSS 2.0