kyligt

en vääldigt kall dag, just därför blev det inget klinten tyvärr.. aja, for iallafall hem från julia kring 12 och bara tog det lugnt :) jag städade hela mitt rum och sen kom sanna, vi åt tacos! sen for vi och köpte massa frukt ostbågar och godis;p for till sanna och gjorde fruktsallad och åt lussebullar med julmust, mums!
Har precis sett en film "27 dresses" super bra film ;p nu ser vi slutet på stjärnor på is och sen ska vi nog se en film till: ) blir att sussa här. Och imorgon är det skyltsöndag, mysigt! så blir att ta en titt på stan och ta en fika oså!

nu ska jag sällskapa sanna in the bed


all my love to you <3

luleå

idag efter skolan åkte jag och erika till luleå, varit där hela dagen och hittat lite små grejjer: ) tog bussen tillbaka 18.40 och hoppade av hos julia, dit kom också lovisa jossan och liza och såg idol! sen spelade vi lite roliga spel:)
blir att sova hära, och imorgon ska jag och lovisa till klinten. haha vi får vi se hur det går ;p


miss you <3

ändrade plans

mamma hittade ett bättre hotell enligt henne så hon skyndade sig att ringa fritidsresor och byta till de hotellet:) sååå nu är resedagen ändrad också, åker den 5 från arlanda. alltså härifrån den 4! och så kommer gubben den 12: ) och så kommer vi hem den 19, så en dags bakställning. heh. men det spelar ju ingen roll ;p tyckte faktiskt också att de här hotellet var mysigare + att det bara var 50-150 m till havet så det passar ju ypperligt! det ända som var sämre är dock att jag får en mindre dag med gubben nu nästa vecka innan jag far, men jag får väl hålla ut tills han kommer ner:) hih.
föressten så fick han besked idag att han kom med i lands och ska till canada 1 januari. ännu massor med dagar utan honom... fast är ändå jätteglad för att han kom med : ) jag vill också till canada! aja tur att det finns en sommar, då det är uppehåll med hockeyn ett tag ;) ska bli skönt att få ha han hemma mer:)

nu har jag precis käkat och ska fara och träna på stepin med lovisa: ) duktiga tjejjer!


forever and always <3


26 november

jaha imorse for ju min ängel, kändes hemskt och jobbigt att säga hejdå till honom, så nu räknar jag ner dagarna, bara 5 heldagar kvar nu! wiho!
aja, jag försov mig också på köpet, min mobil hade ladda ur så vaknade 11... pappa kom och skjutsade mig till skolan där jag hade religion och rättskunskap! sen slutade vi
och här jag suttit sen dess. haha nä inte riktigt men nästan. gjort klart aktiekunskapen osv, redovisning imorgon.. segt!
och nu kommer strax josefine och hennes mami och hämtar upp mig, ska följa med till torpgärdan och umgås med henne: ) blir att sussa där också!

4-2 luleå-timrå och det är tredje perioden, hejja luleå :)


du är precis allt för mig <3


great day

imorse var vi gryyymt trötta, tog oss upp med nöd och näppe! pappa skjutsade oss iaf till skolan och då hade jag kommunikation sen aktiekunskap, sen slutade vi! väldigt oväntat men vädligt skönt:)
Nu har jag precis varit och tränat+solat & handlat med mamma:) vi ska äta tacos, gotti!
Ska strax göra klart min bokrecention på engelska och börja med tyskan.
Senare kommer papsen och skjutsar min till min ängel :) där ska vi se desperate housewife och en film och ha en riktig myskväll!
Imorgon far han ju med laget och spelar i gävle,mora,sundsvall osv. dom är borta till måndagnatt, så jag grämer mig jätte mycket att vara utan honom så länge.. känns absolut inge kul alls.. men får väl ta tag i pluggandet eftersom det ser ut att bli väääldigt mycket för min del nästa vecka..
Ja och inte nog med det, då iallfall när han kommer hem på måndag natt så har vi endast 4 dagar tsm sen far jag och mamma till arlanda 5 dec och sen spainen den 6! så blir en hel vecka utan honom då också.. men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, han kommer ju ner till spainen den 13 dec, andra veckan :D så det kommer ju bli en hel vecka i spain tillsammans, helt underbart och perfekt! synd bara att hans tränare tjurade ihop och inte lät han missa EN match och fara två veckor.... aja man ska väl vara nöjd att han får missa träningar och fara en vecka iaf:) så blir  först en vecka med mamsen och sen kommer Min och myser med oss hela andra veckan :) hih. kommer hem 20 dec till arlanda och är i boden igen 21 eller 22, perfekt sådär innan jul: )
så är gubbens morbror, kusin osv hos dom då så blir att fira julafton där, kommer bli jättemys! sen firar vi hos farmor och farfar och min familj på juldagen: ) så känns som att decmeber kommer bli helt perfekt! om man bortser från de dagarna när jag och Min inte är i samma land och stad..

aja nu är det plugg som gäller...


du är så himla underbar, du är bästbästbäst. världens bästa kompis och världens bästa pojkvän <3 finns inte ord!!

lovan 17år!!

Kvällen igår blev faktiskt riktigt bra :) men bäst var det nog hos lovan!
Nu har precis liza julia och josefine gått på rönnbäcks och käkat, dock känner jag mig inte speciellt sugen så sån där onyttig mat idag så jag stannade hemma :) duktig sejj.
Ska mest troligt på hockey i luleå och se j-20, brynäs-luleå! gubben har inte kommit hem än så han spelar inte men det kan ju vara kul iaf : ) antingen ska jag åka buss dit aloooone, eller så åker jag med lovan osv, hoppas på de sist nämna:)
Och i eftermiddag så kommer mitt guld hem=D gud så jag har saknat honom!! meeen så far han ju på onsdag igen och är borta till måndag, kul......... menmen får väl ta vara på den tid vi har nu:)

nu ska jag försöka få tag på lovis


du är värlsbäst <3

mysig tjejkväll

har precis kommit hem från liza, fan vilket fett hus dom har alltså! är grymt imponerad;p
har varit en supermysig kväll där med 7 tjejjer: ) sett idol och taken, SÅ JÄVLA BRA FILM!! måste ses!!
sen har vi pratat om läskiga spökliga händelser ;o så jag bestämmde mig för att fara till mamma och sova eftersom pappa är på ice och vill inte vara ensammen hemma efter detta snack..
imorgon är det lovan som gäller, kommer bli svin kul tror jag!:) gratttis på dig gullet!!

förövrigt så var jag den första som sa grattis till lovisa (enligt tre klockor och mig) men något som är efter alla klockor och tjejjer är att jag var den första som ringde och grattade henne ;)


Words can´t explain how much I love you <3

sillll dag

idag har jag varit hemma pga av min "fina" hårfärg.. hah. hade visst råkat köpa en brun som det var rött i, men det syndes ju inte på framsidan så hur ska man veta det?? aja, nu är det omfärgat igen, och det blev ganska likt som förut, lite 3ljusare bara: ) men är nöjdare nu en nyss, haha det var typ rött.. inte vackert!
sov iallfall till halv 12 idag, skönt var det! sen gick jag och mamma på stan och käka lunch, tacos. mumma!
Har precis kommit hem till mamma nu efter ett tugnt träningspass med julia, och ska hoppa in i duschen nu! sen kommer julia och hämtar upp mig så far vi till liza och ser idol med fler tjejjer, mys! blir att äta gomat där också:)
sen ska jag och eva på skolan imorgon 10.30 och sälja fika för våran resa till berlin med tyskan i mars, jobbigt...
sen FEzzzt imorgon hos 17åriga-lovan med girlsen ;) blir nog bra!!

aja nu ska jag hoppa in i duschen


misssss you baby <3

Zzzz...

Råkade visst somna på soffan kring halv 7, och vaknade kl 22 av att hjärtat ringde: ) pratade med honom en stund och sen gick jag och mamma och kokade ägg och gjorde te osv, gott! 
hehe så blev visst ingen träning idag men har precis skrivit klart idrottsarbetet och nästan engelska bokrecensionen så det känns ju duktigt iallfall ;p
Imorgon direkt efter skolan så far jag nog och tränar, SÅ ATT DET BLIR AV haha. och sen ska jag börja med mtt religionsarbete... känns tungt men någonstanns måste man väl börja antar jag!

aja nu ska jag gå och krypa till kojs


Everything I do, I do it for you <3


19 november

Imorse 04.40 klev gubben upp och började bege sig mot kallax, saknar honom redan jätte mycket!! Jag försov mig tyvärr, julia ringde 07.45 och bussen gick 08.00 och kände mig riktigt död, grymt trött.. Så låg kvar och förargade mig över att jag missade matten, men då ringde julia en halv timma senare och sa att man var tvungen se på någon föreläsning till kl 10 så jag missade inte matten. så blev jag glad och fortsatte sova:) vaknade 09.11 så skyndade på lite och tog bussen 09.35 till engelskan: ) Har haft redovisning idag på rättsen, gick väl bra!
Efter skolan gick jag in till stan och mötte mamma, vi köpte en hårfärg åt mig för jag ska färga lite ljusare och sen köpte vi nyttiga nötter till mig och chips till mamma... hmm är grymt sugen på att ta ett undantag och äta lite chirre även fast det är vardag.... meeen det ska jag nog avstå från, eller? jo jag ska inte smaka ettt ända!! men på fredag ska jag pressa:)hehh. känns ju lite dåligt om jag bryter mitt löfte om att bara äta chips,godis på helger(och lov?), eftersom jag bara haft löftet i 1,5 vecka. haha
Nu håller mamma på att göra palt och sen tror jag att jag ska sticka och träna, och så ska jag göra idrottsarbetet! blir nog att sova här inatt: ) alla ska på hockeyn men jag orkar faktiskt inte, träna och göra arbeten är ju lite bättre ;) heheee.

aja nu ska jag fortsätta kolla runt här.. eller något


saknar dig redan super mycket min ängel ;-* känns så tomt när inte dy är här! PÖSS

en snabb update

Har egentligen inte tid att sitta här men måste ju få ta en liten paus i pluggandet, eller?
Tänkte fara på spinning och core kl 19 men upptäckte just att jag fortfarande har grymt mycket att göra tills imorgon på rättsredovisningen... så gick in och avbokade dom passen, trist men skolan går ju före träningen.
Sen så ska min älskade bort imorgon, igen.... så vill inte ägna heeela kvällen åt att plugga. vill ha de mesta klart när han kommer hem kring 20! blir att se desperate och sen ska vi mysa och se en film:) så jobbigt när han är borta så mycket med hockeyn nu på vintern.. menmen, han kommer ju hem på söndagnatt så! men dock far han nästa vecka på onsdag igen och är borta till söndag ännu en gång.. nä nu skajag inte vara sån, han kommer ju alltid hem igen så :)

aja nu har jag beklagat mig färdigt och ska fortsätta med den här SKITEN. måste tillägga att jag är väldigt less på skolan just nu..


Det finns inte ord för hur mycket jag älskar dig <3


resan bokad!!

Resan som var fullbokad igår blev ledig idag igen!!
och nu är den bokad =D jag linnea sofia malin erika grekland, rhodos den 24 maj 1 vecka:) kommer bli hur kul som hellst!!!

längtar supermycket till spaninen och till grekland=D hihi!!!


150 meter från hotellet till den här fina stranden i rhodos!


äntligen fredag

jaha, nu är jag mätt på nudlar och sitter här och kollar runt på bloggar : )
kvällen spenderades med tjejjerna(inte alla) hos gubben, dom sista for kring 10 så sen dess jag har bara suttit och sett tv med lisa! käkade just lite nudlar och nu sitter jag här ;p
känner mig rätt trött så ska snart gå och gosa ned mig i sängen med nallar och önska att daniel var här och inte i stockholm... :) förövrigt så förlorade dom sin första match idag på 14 matcher, mot djurgården 2-1.... synd men dom får ta igen det på söndag när dom möts igen!!
Imorgon när jag vaknar ska jag chilla här ett tag, se lite tv och ladda inför resten av min dag som består av plugg.. suck! så blir väl inte att sova bort hela dagen antar jag..

Spainen med mamma&älskling om en månad, kommer bli huuur underbart och mysigt som helst:))) längtar!!! värmen,lugnet,miljön och allt som hör till, och att få dela det med personen som jag håller närmast hjärtat, det kan inte bli bättre;-* är kul för oss att tillbringa lite tid med mamsen också för den delen: )
Sen utlandet med tjejjerna i maj! perfekt! Hittade en jätte bra resa till grekland, rhodos meeeen ni tror inte att den var slutsåld när vi ringde och skulle boka??? ja. men vi hittar säkert fler:)


du är min världensbästa <3





1. Jag och Min i väntan på mamma utanför Kina
2. Lovan på halal tv. Eller??
3. Dermiz och Lovan myser :)


november

Vi vaknade hos sanna kvart i 8 imorse så la på ett litet kol och så skjutsade annelie mig och danne till skolan, medans daniel for hem till mig och sov, fuuusk. Sanna stannade förövrigt hemma och sjukade sig!
Efter skolan for jag och bubbis på dagge och åt, sen gick jag och tränade med Linnea: ) for till sanna där hjärtat, hon och danne var, såg saw 5 som vi inte såg igår ;p den var bra! och nu är vi hemma hos baby, han packar eftersom han far till stockholm imorgon på morgon och är borta till söndag :((
imorgon blir det bastu och idolmys med tjejjerna här hos gubben: )

nu ska jag börja avrunda


jag älskar dig mer än allt i världen: )


häpnadsväckande

dagen har somvanligt flytit på, efter skolan gick jag lovan erika och sofia till sofias nya lägenhet och jag färgade håret på sofia oså :) Nu är jag hemma igen och väntar på käk, efter sofia hade ätit skulle hon komma ner hit och hjälpa mig att städa lite ;p hih. sen, hör och häpnad!! jag ska träna för tredje dagen i rad ;o good work för min del :))) sofia och jag ska på spinning och sen core med jullan! Efter det så ska jag till sanna, där hon danne och daniel är :) annelie skulle  klippa daniel tror jag, sen skulle vi se en film ;p (kanske saw 5!!!) men får se vad dom har fått hem: ) kanske blir att övernatta där? eller? jag vetinte, vi får se;p

anteckna att lovan smakade TVÅ sourcream chips hos sofia, medans jag avstod!!! heheh. nä men lovan är lite sjukis så hon är värd att sliska lite, hon tar igen det på spinningen på fredag ;)


you and me always and forever: )


StepIn

Idag har jag äääntligen gjort bort mitt tal, haha gick väl sådär men det funkade ju iallfall ;p Dagen har flytit på bra, tyska bokredovisning också. hah vilket skämt!
Efter skolan for jag och Linnea och tränade på step in, byggde lite på våra armmuskler ;) heh. och så tog vi oss en vända på bandet! min kondition är kasss men det blir det snart ändring på med mina intervaller ;D haahh
Nu är jag hos mamsen och hon håller på att laga mat: ) jag ska skriva en engelska och rättskunkaps uppgift till imorgon så de är väl bara att sätta igång antar jag..
Pappa kommer hit kring 20 och då ska jag övningsköra till hjärtat, där blir det desperate housewifes och hjälpa honom med hans plugg:)
Föressten så ska jag lämna in min kamera på lagning nu så jag kan börja he in lite bilder här, lite roligare då tycker jag:)


så nu ska jag börja med plugget... as usually!



Vi förevigt <3

NY (SVÅR?!) QUIZ

heheh, fick lite klagomål om att min senaste quiz var sååå lätt så nu har jag uppgraderat den lite ;) hoppas på att den är lite svårare nu iallfall!

good luck!

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811101534031999&a=1&

pluggggggg

Idag började dagen 08.20 med administration, sen var det nk-prov! gick faktiskt bättre än förväntat :) kändes det som iaf!
Dagen flöt på med svenska och psyko, känner mig grymt stressad nu eftersom vi har så grymt mycket i skolan heeeela tiden...
Efter skolan gick jag iallfall til step in och tränade, pappa kom och hämtade mig och sen blev det mycket god wook till middag: ) hoppade i duschen och sen har jag suttit med dataskiten i 1,5 timma nu... äntligen är jag klar!!!
Nu kom hjärtat nyss hit och nu ska jag göra klart mitt jävla tal, sen måste jag kika lite på tyskan också...
som ett bra avslut på pluggkvällen blir det mys och prision break med min kära= )

har tjatat om mitt tal i veckor nu, känns skönt när det är överstökat efter imorgon!


Om du är solen så är jag dina strålar
Om du är elden så är jag din glöd
Om du är Daniel så är jag din Linnea ;-*

söndag

Idag har vi somsagt varit i Råneå hos Gudrun och ätit palt, mmmh :) har precis kommit till mig, och nu är jag uppe hos Sofia och hälsar på i hennes nya lägga! hihi kul att hon bor åvanför mig nu ;p
Ska strax gå tillbaka ner till gubben och fortsätta plugga, sen ska vi se söndags filmen och sanningens ögonblick : )

håll tummarna för mig imorgon på nk provet.... det behöver jag!


we belong togheter

god mat

idag vaknade vi 13.30.... bad men skönt som tusan var det! såg tv och åt frukost sen gick vi och kollade boden-kiruna :)
Skjutsade hem challe&angelica och sen for vi till gubben och åt vääääärldens goaste kyckling med ris!!!! MUMS säger jag bara! sen har vi sprungit omkring och busat ett bra tag, så nu är vi båda helt slut! aja, nu ska vi iallafall till challe och spela poker, kul! var ett tag sen ;p  Och imorgon ska vi till hjärtats farmor i råneå och äta paaalt, fy va gott :) sen måste jag plugga en hel del imorgon också. suck..............

vi höresss


du och jag mot världen :)

snodd av jossed

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811071835247955&a=1&

hehe tyckte josses quiz var lite kul :) så gjorde en egen, simpel på 5 frågor!


<3

hejjjj

Kan meddela att  jag börjar bli less på att bara ligga hemma hela dagarna.. varit hemma 4 av 5 dagar denna vecka! Som tur är så har ju gubben paro hos mamma så han är hemma, annars hade det kännts myyycket tråkigare :)
Hade tid på vårdcentralen för att kolla mina förbannade utslag 10.45, efter det for jag och mamma och handlade och nu är vi tillbaka hos mamma igen :) hjärtat sover ännu, men han bad mig väcka honom om han skulle sova för länge så börjar snart bli dax! 12.25 börjar våra bästa år :) men ska plugga också hade jag tänkt! nk prov på mån
dag, svenska inlämning till måndag, tal till tisdag och tyskabok klar till tisdag... har inte börjat med något av allt än ;o
Efter skolan ska nog jag och Sofia plugga, sen kommer sanna senare :) blir idol med henne, och så kommer ju baby&danne efter deras träningar :)

nu ska jag göra mitt bästa på pluggfronten..


Du är min luft <3


jag är utmanad

Reglerna är följande:

- Berätta 5 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.

- Utmana 5 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

- Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.


Fem saker om mig!
1.
Jag hatar lök
2 . Jag älskar chips och dipp
3.  Jag har grymt dåligt tålamod, går det inte från början så skiter jag i det
4.  Jag är vääääldigt morgontrött, det värsta som finns är att kliva upp på morgonen. Men när jag väl vaknat och stigit upp så går det bra
5.  Jag tycker hockey är den roligaste och bästa sporten

Jag utmanar:
Lovisa www.lovisajonsson.blogg.se
Josse www.josefinedrugge.blogg.se
Evalena www.evalenaf.blogg.se
Sanna www.sannamathilda.blogg.se 
Erika www.erikaisaksoon.blogg.se


school

Sitter på skolan nu och har religion, tänkte göra klart mitt tal som jag ska hålla imorgon i 5 min ;o
Efter skolan kilar jag nog hem och fortsätter öva på talet, beror på hur mycket jag får gjort nu :) sen ikväll ska jag hjärtat, linda och thomas till piteå och se hockey : ) Föressten så fyller Lisa år idag, gratttttis!! så kanske blir nå gotti hos gubben ikväll då :)

äh nu ska jag försöka börja med talet


me and you :)


P.S lovan sitter och suger på en cola hära, hehe besviken.. hon skyller på att det är zero... lurad sejjj!! D.S

sick

Varit sjuk både idag och igår.. sovit till 12 båda dagarna och det har varit såå skönt! Gubben har ju prao så han är också hemma :) mysigt! nu är han och tränar och pappa försöker hjälpa mig med matten! känns inte som att vi gått igenom allt på lektionerna?!?! eller är det jag som glömt? brukar ha rätt lätt att glömma..
Hjärtat kommer väl hit om en liten stund och då ska vi göra en mumsig smoothie och senare se desperate housewifes osv :) imorgon är det matteprov, så blir skolan tyvävrr..

hörsss


Du är min bästa <3

sista dagen på lovet...

Gårdagen blev faktiskt riktigt bra måste jag säga :)
Idag vaknade jag och julia kl 12 och satte genast igång att städa! kring halv 2 for vi till henne och bastade osv, skönt!!
Såg oth och åt middag, sen kom hjärtat och hämtade mig och vi for till honom :) åt en yttligare middag där och han packade upp och lite så, nu har vi farit till mig eftersom hans morbror ska sova där och eftersom jag ska upp imorgon så orkar vi inte sova i husbilen för då får jag det så kallt på morgonen när jag ska gå in ;o hehe.
Nu är vi iallfall hos mig och vi ska precis slå på en film, "Scent of a women" med Al Pacino! mamma sa att den skulle vara superbra : ) så blir film och en hel del mys!
Imorgon har jag sovis till 10.05 och gubben har prao hos mamma så han har ju som en veckas lov till, fusk...

nu äre filmtajm


förevigt :)


hihi pepppp

Nu har vi dekorerat allt och nu är jag tagggg :) hehehe kommer bli FETT bra alltså!!!! Dagens pepplåt är nog: We´re gonna win! man blir helt fest sugen!
På en timma ska jag gå och börja fixa mig lite :) sen kommer julia kring 5 och fixar mitt hår och sådär ;p Sen kommer resten vid 6, och då blir det pizzaaaa. sen får vi se vad kvällen har att erbjuda, blir nog bästa festkvällen på länge skulle jag gissa :)

hörssss


DhjärtaL : )))

FINALLY HALLOWEEN

nyvaken, inte så taggad eftersom jag drömmt värsta mardrömmen om att det inte blev någon halloween fest och att vi glömde bort dekorationerna och alllt... ;o
Men snart blir jag nog tagg :) ögat är bättre nu på morgon än igår morse iallfall (Y) bra!
Men blir andå att vara pimp ikväll med solbrillor:) heh. kommer bli mööörkt menmen..

Nu är det frulle sen kommer evalena,malin&erika och hjälper mig att dekorera ;) KOMMER BLI SVIN BRA IKVÄLL!!!



misss uuuuuuu!!

RSS 2.0