TURKIET

ikväll drar vi! kan inte vara sant?! nyss var det ju månader och veckor kvar... men nu är dagen med det stora D:et äntligen här ; ) en veckas sol bad FEST och umgås med mina tjejjer!!! kan det bli bättre?! tror faktiskt inte det! kommer bli GRYMT

ha det så bra här hemma ;) hörs om en vecka eller så


TURKIET 2!!!!!!!!!!!

i onsdag var ALL skit i skolan över, äääntligen!
 på kvällen blev det häng med tjejjerna, spelade fotboll och gled lite. höhö! riktigt rolig kväll faktiskt: )
igår vare spel hos julia och sedan sov jag hos sanna, imorse var det luleå med tjejjerna. varit där hela dagen, kom till sanna för en liten stund sen:) ääälskar verkligen sommaren, bara sitta och SCHTEKA och äta en isglass.. mmhhh!

nu är det iaf bara 2 ynka skit dagar kvar till turkeeey ;) längtar så grymt mycket.


hare bra

sista rycket

skitmysigt hos liza i lördags, bada tunna, bada i älven, basta, eurovision och massa gotta :) lite senare for jag sanna josefine malin julia fredrik och liza utanför jossan och grillade lite körv. gotti. sen hem till mig kring 2 och sussa : )
på morgonen var det stek så jag jossan sanna for till sanna och stekte på hennes bakgård. senare på kvällen var det träna och sen lite bak och film med sanna: )
Igår vare skola sen kilade jag förbi malin ett tag, sen kom sanna och danne och hämtade mig och vi chillade hos sanna i solen. linnea klarade körkortet igår också så blev att åka en tur med henne också, grattttis ;D
sov hos sofia inatt och idag har vi pluggat och varit på stan en sväng: ) ikväll ska jag träna sen umgås med jossan&linnea tror jag det blir. sen måste  jag nog plugga lite också tyvärr...
imorgon är sista provet, inlämningen och redovisningen för den här terminen!!! gud så sköööönt :)

5 dagar kvar till turkiet!!! G A L E T

kalix

igår efter skolan som slutade halv 11 så åt vi lunch och sedan kilade jag på stepin och tränade: ) när jag kom hem så var det snabba puckar och sen kom malin oskar martin och josefine och hämtade upp mig. slutstationen var mp's stuga: )
blev grillning, bastu, kubb och dricka. väldigt trevligt och mojjigt:)
hemfärd tidigt imorse eftersom malin skulle på något jobbmöte. när jag kom hem gjorde jag klart min engelska bokrecension och sedan gick jag och vilade ett tag! kring 17 kilade jag iväg mot pär&mickes där jag möttes av morfar,hans tjej och hennes barn med familj: ) mycket god och trevlig middag! nu är jag hem och packar lite grejjer och sanna kommer  på någon minut och hämtar upp mig! blir att fara till Liza i vittjärv med alla tjejjer och bada tunna och ha lite spa och bara umgås=) mysmys. love my girlssss


turkiet 8 dagar!!! imorgon är den bara 1 vecka alltså, känns verkligen helt sjukt kort tid. men resan läääär ju bli den bästa ever :) längtar så jag spricker!


have fun

luleå

imorse var det tyskanationella 08.20, haha tänker inte ens kommentera det..
sedan fe och golunch och sen var det slut på dagen, skönt:) så jag och sofia kilade hem och tog sedan bussen till luleå, varit dära hela dagen! ätit glass, shoppat lite och bara strosat runt, rätt härligt i solen faktiskt : )
nu är jag hos sofia och vi ska snart ta tag i fen, prov imorgon...


hörs


TURKIET 10 små jävla dagar!!!!!!!!!!!!! endast 3 skoldagar för den delen!!! :D

stepin

varit på stepin mån,tis och idag. wow måste ju vara rekord?! hah nej men rekord på de 3 senaste månaderna!
blev iaf bodypump för första gången idag, fisatan så tugnt. ett under att jag äns kan röra fingrarna och skriva.. haha mina armar är verkligen spagetti!
Nu ska jag iallafall strax hoppa in i duschen och sen blir det lite plugg skulle jag tro, skolan tar ju livet av en. men inte länge kvar nu ;) 11 till TURKIET! och efter det så är det bara chill i skolan, inte någon inlämning,prov,redovisning. ingenting!! sköntsköntsköööönt är ordet.

nej har inget vettigt att skriva förutom att jag har namnsdag och att det somsagt är 11 dagar kvar tills man är i alanya och steker och lever loppan! höhöö


hare braaa

my life would suck without you

TURKIET 14!!!

i fredags blev de skellefteå, älskar verkligen staden och kvällen slutade riktigt bra!

lördag tog vi bussen hem 14.20 och skyndade oss att göra oss iordning, sen vare fest som gällde. sebbe 18 bast i torsdags, grattisgrattis! mycket trevlig kväll som fortsatte i stan senare.

idag har jag och josefine tagit det grymt lungt, skönt det! varit och kikat lite fotboll en sväng också: )

nej nu ska jag börja med mitt svenskaarbete som ska vara inlämnat imorgon... (Y) bra gjort!
dom försöker ju dräpa oss i skolan, har ungefär 10 grejjer på de 8 kommande dagarna, vilket skit.... men sen blir det turkiet och NJUTA! sen är det inte något mer i skolan när vi kmr hem, sköntsköntskönt: )


hare bra

Det finns tillfällen i livet,
Som aldrig kommer igen
Man känner det på sig,
Av nån anledning vet man att det är så

turkiet 17!!!!!!

låt morgondagen bli världens bästa dag :)



palt

imorse vaknade jag av ett ljuvt "KLOCKAN ÄR HALV 9" jag och josefine hade försovit oss, finns nog inget sämre sätt att börja dagen på.. men som tur var så började jag inte förens 08.45 och josefine 09.00 så mormor skyndade sig hit och skjutsade oss: ) hann med nöd och näppe!
Dagen har flytit på bra men provet tänker jag inte ens kommentera, hahah.
Efter skolan kom mormor och hämtade mig och vi for och handlade, sedan hem till lägenheten som var helt nystädad av mormor, guuud så skönt! har gruvat mig ända sen i lördags över städningen, har inte riktigt orkat ta mig i kragen. så var ju underbart att få det städat :) men NU gäller det faktiskt att hålla efter i fortsättningen! inga diskberg eller dammråttor här inte! höhö
Nu har jag iaf precis ätit palt och sitter och sväller lite i soffan framför tvn:) ikväll ska jag nog göra klart mitt psykologiarbete och så blir det våffelhäng hos malle! övernattar nog där också: ) sovis imorgon på köpet!!! I´m lööövin' it.


TURKIET 18!!!



som godis för öronen

The Killers - Romeo and Juliet
Kings of leon - Use somebody
Kings of leon - Sex on fire
Coldplay - Violett hill
The Kooks - Young folks
Sabrina - Boys
E-type and the poodles - Line of fire




TURKIET 19 DAGAAAAR!!!!


helgen

...har varit väldigt bra faktiskt. och idag är det endast 3 veckor kvar till turkiet, fy så jag längtar!!!!
valborgs började hemma hos mig med käk osv, och fortsatte sedan i luleå. helt okej kväll: )
i fredags var tanken att jag skulle jobba men det blev grill och fest hos malin istället. mycket najs!
Igår blev det också festligheter och idag är jag lagomt trött! och nu ska jag börja städa, eller funderar på att vänta tills imorgon för känner mig inte så tagg på den fronten. men vi fårse. ikväll blir det iaf tvmys med tjejjer =)

Milow - Ayo Technology

hejhejhej

RSS 2.0