snart sommarlov

Har inte hunnit skriva under veckan eftersom jag har haft huuur mycket som helst i skolan.. men jag har klarat mig levande iallfall :) det är doc inte färdigt, har 2 grejjer på måndag och 2 på onsdag, men sen är det finito!
Igår var jag iallfall hos frissan igen och fixande till håret, blev iallfall bättre?! :) Sen for jag förbi gubben en stund och sen for jag till therese i sävast, vi åt grillat mummaaa! Kring 9 åkte vi in till Lina och gjorde henne sällskap :)
Gubben kom dit kring 1 och då såg vi hajen 3, brr. men jag somnade.. hehe! Blev väckt när vi skulle gå hem, en väldigt skönt prommis var det :) Vi somnade nästan direkt, var grymt trött!
Idag vaknade vi kring 9 av att Lina kom och låna lite grejjer, sen somnade vi om och gubben for iväg till luleå på fystest kring halv 11 :) idag så ska jag ta det mest lugnt fram till halv 2, då ska jag duscha osv sen fara till lina och hjälpa henne lite inför balen! sen kl 4 är det då bal så blir att kolla på den = ) får väl se när hjärtat är klar i luleå, får se vad vi hittar på ikväll. kanske myspys och lite plugg :)
Imorgon blir världens mysigaste dag med världens underbaraste människa <3

Nu ska jag springa och köpa en glass! :)


du+jag förevigt :) bäst!


segvecka..

Den här veckan kommer bli ruskigt seeeeg, eftersom jag har 7 prov?! huvvva
Men en bra sak är att min älskade daniel kommer hem imorgon kring 5 :) pusssss på dig!!
Helgen har varit luugnt, blev inge fest! bara chill med sofia framför eurov med jordgubbar och grädde, mmmh =)
aja nu måste jag fortsätta att plugga...

du är bäst i världen <3


freeedag

Kom springade till skolan 12.20 och gjorde provet, sen gick jag,eva,malle,sofia,julia,lovan&emma på stan och köpte lite glass och kollade på morsdagspresent :) kring halv 4 så gick jag och sofia på hanssons och satt där till 5 ungefär sen gick vi vidare på stan och sen gick vi till sandra och chillade :) jag gick hem kring halv 7 och åt och nu väntar jag på att therese ska komma hit, ska umgås med malle&lovan sen (kanske julia&josefine också:) 
Imorgon blir det ferrreee, yeees!! men ska först följa med sofia på fotbollen kl 1 = )

Du är mitt guld, jag+du förevigt <3  pusssssssss, jag saknar dig supermycket daniel :(



image45





1. Jag, sofia, emma, malin, evalena - lovisa bakom kameran :) 
2. En snygg Sofia på hanssons ;)
3. Rivandet på gågatan, ser spännande ut. haha


brännberg!

Igår efter skolan så följde jag med sofia till brännberg, hämtade upp hennes syskon och sen lagade vi köttfärsås&spagetti :) Chillade ett bra tag, jag vilade lite också hehe. sen bakade vi muffins med kladd i, mummma = ) såg sanningensögonblick och semin till eusong! pressade lite chirre och somnade kring 12 :) Har idag sovmorgon till 12.20, men klev upp kvart i 7 och tog bussen till stan. somnade ett tag hos sandra men sofia börjar 10.05 så då väckte hon mig så for jag hem :) Nu ska jag strax gå och äta lite frulle och plugga lite, sen 12.20 har jag dataprov sen slutar jag. då blir det stan och kanske hanssons med girlsen! :)

jag älskar dig mer än allt i världen snuttis :)

en snabbis

Är trött och seg så tänkte inte skriva något speciellt, bara lägga ut några bilder från vårat fika på hanssons today :)
Ikväll blev det plugg och tv hos malle med evis och lovan :) sen statoil för en korv och en glass!

Du är allt för mig, vi förevigt gogöbben :):) <3



image42



1. Min fina skrift i sanden i Cypern ;-*
2. Lite fika mys på hanssons med värsta snyggisarna ;)
3. Mitt go fika


på plats igen

Jaha då var man tillbaka här igen :) får se när lovisa har tid att firra bloggen då, ska iallfall kila över till malin nu =)
kanske skriver en rad senare ikväll!

du är underbar göbbsi<3

RSS 2.0