7 mars

ídag är sista dagen på lovet, känns mindre kul... och inte har man hunnit plugga någonting alls heller, typiskt!

i veckan har jag iallafall varit på klassfest, i malins stuga, i pagla, hängt med tjejjer osv:) igår blev det firande av liza som äntligen har fyllt 18, så blev en helt underbart god 3 rättersmiddag och sedan fortsätte några av oss mot allstar! sjuuukt grym kväll: )

ikväll blir det bara att ta det lugnt, känner för att gå och sova väääldigt tidigt eftersom vi sovit typ 2 timmar inatt, så är sjukt trött..


studenten och cypern närmar sig med stooora steg:)))
tuuudiloou

ah men tjena, nu är det så här att linnea är en väldigt upptagen person som inte alltid har tid att skriva här.. jag å andra sidan tyckte att det var mer än dags för ett nytt inlägg så tänkte passa på medan jag ändå bara sitter här helt själv i hennes pappas lägenhet och taggar till tolvslaget hahah, låter som att det är nyårsafton :) synd man inte är full då hade jag ringt LL och hånat den idioteeeeen.. hehehehhh ne nu ska vi inte vara sånna :) ikväll blir det mys och chillkväll med "brudarna" (vet inte om det bara blir jag och linne eller om det blir fler?) och sen har jag planerat att sussa hos linne om nu inte hon har andra planerrrrr... imorgon ska vi gå ut på stan och äta lunch,men det vet hon inte om ännu heheheh pusss på era snygga stjärtaar


RSS 2.0