linnewl.bloggagratis.se

linnewl.bloggagratis.se

finns där i framtiden :) mycket bättre utan reklam på bloggen och framförallt LÄTTARE att hantera, haha tycker den här bloggen är så gormig att ändra saker osv på :) ett tips, skaffa bloggagratis istället :)

påskhelg

fredag - bubbel och mat hos gubben med sanna&danne :)
lördag - skoter hela dagen med gubben,s&d! påskmiddag hos mami med gubbi, sen mys och suss i dannes stuga!
söndag - skoter och grill sen poker på kvällen med s,d,göbbsi,s,h :)

haha orkade inte skriva så mycket så tog helgen i ett litet paket :) vill ni ha fler detaljer kan ni ju alltid läsa sannas 'lilla' inlägg om helgen :)

imorse vaknade jag och gubben iallfall kring 12, skönt att få sova ut lite :) då klev vi upp och drack varm choklad och lite frulle :) sedan gick vi ut och tog lite luft i finvädret, mysmys! sen såsade vi på duschade och myste i nån timme :) for och handlade sen till sanna kring 5, danne kom dit och sedan gjorde pojkarna kött och vi gjorde sås och krocketter :) sedan såg vi lite hockey och åt kladdkaka och sen såg vi motorsågsmasaken, usch vilken svinig film!
jag och hjärtat kom från sanna för bara en liten stund sen och nu ska vi tända lite ljus och sedan hoppa i säng och mysa <3 kanske se någon barnfilm eller något som lugnar ner oss sen skräckfilmen tidigare, hehe.

imorgon kommer sofia hit kring 12 och då ska vi gå lite på stan och kanske gå och fika med erika&julia :) sen ska vi hem till mig och färga sofias hår oså :) gubben far på träning kring 4 och sofia skulle fara hem kring 5 så får se vad jag hittar på när båda dom har åkt, kanske rensar upp lite så jag håller det fint här i mitt rum nu :)
sen kring 7 far jag till gubben så ska vi böbbla och ha jättemyspys eftersom vi har varit tillsammans 1 och ett halvt år imorgon om man inte räknar med vårat lilla avbrott, och allt som hände i avbrottet är bara skit så det hoppar vi över:) altså ett och ett halvt år sedan första gången vi blev tillsammans :) <3  jag är så lycklig med dig älskling:)

Jag älskar dig över allt annat gubben
du är det bästa som någonsin hänt mig :) <3


påsk

nu är det äntligen lov, IGEN :) så skönt!
har just sett klart våra bästa år och sitter nu och väntar på att erika ska komma hit och städa mitt rum! haha det ser verkligen hemskt ut och hon tycker ju om och städa så i utbyte mot en liten slant så ska det nog bli fint här inne!;)
gubben kommer hit efter hans träning, vi funderade på att fara på bio och äta middag oså i luleå ikväll men vi sparar det nog till veckan när studiebidraget har kommit :) så blir nog bara att de det lugnt och myspysa ikväll :)
ihelgen blir det massa mys med älskling ;-* middag hos mamma & gudrun(daniels farmor) och sen kanske tjej middag hos linnea någondag eftersom hon fyller år :) ska iallfall bli mysigt med påsk!

nu kommer erika, så ska vara social med henne:)


min daniel är bäst i världen, du och jag nu och förevigt <3

huvudstaden

har varit väldigtväligt roligt i stockholm, rihanna var grym!! verkligen en upplevelse:)

i morse när vi kom med tåget kl 12 så var gubben&tomas där och hämtade upp mig, vi for och käkade och sedan for vi hem till gubben! ¨låg och mös i timma och sedan så slocknade jag, haha trött efter en hel natt på tåget! + inte så mycket sömn natten före det heller :) vaknade kring halv 4 och då gick vi och fikade :)
hjärtat har match kl 7 så dom for kring halv 5 och då kom pappa och hämtade mig och vi for hem :)
tänkte fara och se på gubbens match men therese har jätte ont i magen och det känns skönt att slippa sätta sig på en buss i 1 timme! hehe.
men ska nog hitta på något med therese iallafall, får se vad vi gör :) sen kring 10 när älsklings match har slutat så ska jag fara dit och mysa med honom :) vinner dom så har dom match imorgon också:) fy vad jag ska plugga imorgon, 4 prov i veckan.... sen mysipyskväll med min favorit <3


Du är min luft, I love you more than words can say <3
image38

stockholm!

kom nyss hem från skolan, nu ska jag packa och sedan fara till morfar och äta middag osv :) efter det så ska jag och therese och träna och sedan ska jag hem och göra bagetter och hämta min packning :) sen far jag till min älskade daniel <3 blir massa myspys men han är jätte febrig så jag hoppas att jag inte blir smittad, hihi! sen imorgon 06.30 så kommer evis&eva och hämtar mig hos gubben och så bär det av till kallax sen stockholm med erika,linnea,josefine&evalena :D se rihanna live på onsdagkväll sen torsdag blir det massor av shopping, sen hemma på fredag igen :) fredag ska jag och therese till luleå och se gubbens match och sen far till gubben efter det och myser :) lördag har han också match så då ska jag nog plugga, sen på kvällen så ska vi ha supermyskväll :) <3


kommer sakna dig massor hjärtat! <3
du+jag det är så det ska vara :) puss på dig älskling!
image33


najsnajs

blev en trevlig kväll igår med girlsen :) blev massa alkohol även fast det inte var tänkt så men det funkade iallfall, hehe! kom överens med gubben att jag skulle stanna ute lite längre ifall det blev kul och det blev det ju så kom inte hem fören kring halv 2 när saknaden började bli för stor <3 hihi! när jag kom hem så låg lillgubben och sov men vaknade när jag kröp ner i sängen, så myste vi ungefär en timma och sen somnade vi för natten! :)
vaknade kring halv 12 och då gick vi upp och gjorde mat och sedan kring 1 så for gubben på samling :)
orkade inte följa och se matchen eftersom han är lite sjykis och då ska han spela back så länge han orkar, så tror inte det blir lika kul att kolla då! hihi.
kring 2 kom therese hit och vi åt mackor, nu ska vi gå och plugga och lite senare ska vi träna och rensa min garderob :)
när gubben kommer från matchen så ska jag fara dit, blir massa mys och se söndagsfilm ikväll ;-* sen får vi kliva upp tidigt imorgon eftersom det är skola igen.... skit också


you´re the reason why i believe in love <3
image37

jag&therese :) evis,therese&jag :)

lördag 8mars

igår efter skolan så tog jag och julia bussen till luleå, gick på stan där i några timmar och köpte lite kläder :)
sedan tog vi bussen till hjärtas match och så såg vi första och början av andra perioden =)
sen åkte vi hem till julia och fikade för hennes låtssas bror fyllde år! efter allt fika for vi till erika och åt tacos med några tjejjer :) och sen spelade vi spel och fikade ännu mer, hehe!
for till gubben kring 11 och då åt vi varma mackor och sedan la vi oss och mös och sen somnade någon gång :)
vaknade imorse kring 10 när daniel klev upp för han hade samling kring 12, tänkte följa och kolla på matchen men kände att jag behövde ha en stor sovmorgon :) så sen somnade jag om lika fort men lyckades vakna minst 3 gånger eftersom gubben kom in hela tiden och goa :) sa iallafall hejdå till han kring 11 och somnade om, vaknade kring 1-2 och  åt frulle sen kom pappa och hämtade mig och vi for och hämta upp julia :) for och handlade sedan solade jag och julia ;p kom nyss hem till mig och ska snart börja duscha och göra oss iordning :) ikväll blir det  fest med girlsen, men jag ska vara nykter eftersom gubben kommer till mig från luleå kring halv 11 när han har sett klart j-20s match så då ska jag kila hem och mysa med honom ;-*
imorgon, träna och vara med min älskade :) kanske följer och kollar på hans match imorgon, men beror på om jag är trött eller inte imorgon när han kliver upp, hehehe!


jag älskar dig mer än allt i världen älskling <3 du&jag :)

första dagen efter sportis

väldigt lugn dag i skolan idag, bara två lektioner och en film på 1,5 timme :)
efter skolan gick jag hem så var gubben här, han for för en stund sen och nu är therese påväg hit :)
vi ska och träna kring 7, sen åker jag till hjärtat och väntar in han från hans träning :) ikväll blir det tvmys, topmodel HEHE och sedan en filmis :) börjar 8.20 imorgon så blir att åka buss eftersom gubben har sovmorgon... tusan!
sen imorgon efter skolan så ska jag gå hem och städa upp lite i min garderob och sen kommer myso hit när han slutar :) sen ska jag och tess och träna någon gång på kvällen och gubben ska träna och sedan sova hos drugge i luleå eftersom dom har sm i helgen vilket innebär isvärmning kl 10 och sedan match kl 4 på fredag!
fredagkväll blir najs hos erika, middag och spel med brudarna eftersom hon fyller år på lördag :) sen far jag och sover hos gubben eftersom han sover hemma fre och lör som tur är :) sen ska jag och kolla på hans match på lördag :) HEJJAHEJJA!
aja nu så ska jag fortsätta vänta på att therese ska pallra sig hit, hehe!


du + jag
 forever and always :)


4 mars

igår vaknade jag och min käraste kring 1-2 och då åt vi mysfrukost och sedan städade vi mitt rum :) sen gick vi och la oss och vilade oså och sedan for han till luleå och jag gick och tränade :)
senare på kvällen kom j,j,t,e,e till mig och vi hade tjejmys och såg på film och åt 'snask' haha :)
kring halv 12 kom gubben och hämtade mig och vi for hit, såg på tv oså, somnade kring 2 någongång :)
vaknade kring 1, nu håller vi på att göra frukost/lunch (makaroner och köttbullar) ska bli väldigt gott!
ska fara till mig kring 4 och då ska jag fara och träna sen ska jag hjälpa gubben att plugga :) sen ska vi se en film på 3an, en komedi som verkar bra :) sen blir det nog en hyffsat tidig kväll eftersom det är skola imorgon, känns inte så kul att stiga upp tidigt igen... men snart är det ju lov igen som tur är =)
stockholm om 1 vecka och 1 dag, yeees!


du+jag!!! jag älskar dig mer än allt älskling :) <3



en tanke

kom just på att tänka på varför man skriver blogg egentligen? haha, vet faktiskt inte varför jag skriver? kanske för att jag tycker det är kul att läsa andras? då antar ju jag att det är kul att läsa min också? haha. eller iochförsig om man inte skulle tycka det var 'kul' eller om man inte var nyfiken så skulle man ju inte läsa någons blogg? :) haha aja.

blev en lyckad kväll/natt igår tyckte jag :) var hos sandra vi tjejjer och spelade lite spel och hade supertrevligt! sedan gick vi och träffade lite människor osv, och sen på nån efterfest ?! :) jag hade så himla ont i benen för hade träningsverk eller något? nä det gjorde fan ondare än det, kunde verkligen inte somna!! så försökte väcka sofia efter en panodil men det var ju nästintill omöjligt men fick mig tillslut en  somnade kring halv 7, och klev upp 9 för att se vasaloppet.. haha fyfan!
sen försökte jag och julia sova lite kring 11 men det gick ju inte när man hade en fortfarande full?! sofia i lägenheten, haha!
tillslut tog vi oss iallfall upp och så gick vi världens segaste sträcka, till mig och vilade lite sen handla sen pizzza!! så gott! sen hem till mig igen, haha. måste säkert tagit 3 timmar...

aja nu ska jag gå och röja upp i min garderob och sedan kommer min lilla ögonsten hit, och då ska vi ha massa myyyysmysmysss <333

du är helt underbar, bäst i hela världen :)

image39
VILL BARA ÄTA UPP DIG SNYGGING <3

den första dagen i mars 2008

vaknade kl halv 9 när sockerhjärtat klev upp, sen somnade jag inte förens 10 när han for pga att han kom in till mig ungefär 10 gånger och sa hejdå, haha älsklingssötisss :) sedan sov jag till halv 3 ungefär, INTE BRA MEN! hehe
ät frukost sen skjusade greta hem mig :) så nu ska jag hoppa in i duschen sen handboll och sedan fezzzt med girls!
imorgon ska jag träna oså och sen kommer gubben till mig kring 8 när han kommer från luleå, då blir det riktigt myspys ;-*


du är underbar snygging, om världen blir delad vill jag vara på din sida <3

image38

RSS 2.0