ge mig maxmat

blev lite ändrade planer i fredags. för det första så tog jag en sovmorgon istället för att simma 24 vänder. sen så blev det en spontan fest på kvällen, började i boden och fortsatte i luleå. mesta dels av kvällen var faktiskt riktigtriktigt kul :)
igår var det 18års firande av linnea hos henne, rolig kväll det också! jag malin josefine och sanna åkte hem till mig kring halv 12 och såg på beck och käkade massor av gotta!
Idag har vi bara legat och degat hela dagen, nu har dom avtagit och jag ska snart gå och käka något. men vad är jag sugen på?! maxmat hade självklart varit det bästa men fårse hur jag gör! ikväll blir det nog filmhäng med tjejjerna iaf!
imorgon är det friluftsdag i kåbdalis som gäller, blir säkert najs : ) gött med grillad korv!

nej nu kurrar det i magen så nu måste jag öka tankegångarna gällande maten


hööööörs

26 mars

igår upptäckte jag att jag endast jobbat 10 ynka tal på heeela kapitelt och vi började med det efter jul?! frågan är vad fan jag hållt på med på lektionerna, hah.. något annat än att jobba iaf! men eftersom hade jag min älskade vän sofia vid min sida hela kvällen igår så visade hon mig alla olika räknesätt som vi lärt oss i kapitelet, vilket resulterade till 2 p från vg idag på provet;ooo så ett stortstort tack till sofia som hjälpte mig igår: ) hade verkligen förberett mig på ett ig så jag är supernöjd!
Nu sitter jag iaf hemma och ska fika och sedan skriva på min internationellekonomi arbete som ska redovisas och lämnas in imorgon, och jag har knappt börjat så det är nog dags känner jag....
Ikväll blir det träning på stepin och sen hänget med några av tjejjerna här hos mig =)

imorgon är det bad på idrotten, hih kul. sen blir det letsdancefinalmys med tjejjerna som de flesta andra fredagar :D

föresten så har mormor bokat resa ner till stockholm, linköping, norrköping och en båttur i 3 dagar. vi åker den 2a april och kommer hem den 11te. gonna miss my homieeeees, haha! skönt iaf att åka söderut och få lite varmare och lite nytt och hälsa på mamma, släktingar osv : ) blir nog bra!


hörs=kx+m


våfflor

slutade somsagt 11.20 idag och då kilade jag och sofia till henne och hämtade hennes dator :) nu har vi precis kommit till mig och vi sitter med varsin dator och ska strax börja göra lite internationell ekonomi!
sitter och lyssnar på så sköööön musik, mmmh love it!: )
blir korv och mackisar till middag här och efter det kilar vi till stepin för ett litet träningspass och sedan går vi till sofia och äter våfflor(eftersom det är våffeldagen idag, höhö) och så ska vi plugga matte, prov imorgon..... så blir att sussa där!

låtar av guld:

Mando Diao - Dance With Somebody

Verve - Sonnet

John ME feat. Amanda Jenssen - Love Is My Drug

Mgmt - Kids

Brandy - Right here (departed)


dwh

idag vaknade jag just före 1, klev upp och åt frulle osv. sedan var det tyskaprov som väntade kl 14.. efter skolan gick jag sofia&lovisa på stan en stund och sedan kilade jag till stepin:) tränade och gick sedan hem igen, sen har jag städat! eller nej, städat är bara förnamnet. STORstädat, vilket innebär damsugit,damtorkat,skurat,skrubbat,diskat osv... tog ungefär 3 timmar att få allt gjort, men nu är det somsagt gjort så det känns skönt :) var bara lite stökigt innan så är förvånad att det tog sån tid men är man noga så är man. höhö! kan iallfall inte bli mer städat än såhär så är faktiskt rätt nöjd! haha ganska stor skillnad från att jag bodde hemma och för det mesta hade ett bombnedslag i rummet!
hade egentligen behövt plugga dom timmarna som gick till åt städningen idag men det får jag fixa imorgon eller något.

nu sitter jag iaf nyduschad och ser på desperate housewifes och gör lite fransmanikyr på mina naglar: )

imorgon har jag endast två lektioner så slutar 11.20, sååå skönt!


4

igår blev det fest, myckeeeet lyckad kväll faktiskt :) idag har jag bara slöat, försökt plugga lite men det har gått mindre bra.. Nu ser jag på gossip girl och kom precis på att jag har mitt svenska tal tills imorgon så måste nog sätta igång med det genast!


Fyra tv program jag brukar se:
Desperate housewives
One three hill
Gossip girl
Two and a half men 


Fyra saker jag gjorde i går:
såg handboll
såg fotboll
festa
hade kul

Fyra saker jag längtar till:
Sommarn
TURKIET
Studiebidraget
studenten (ett tag kvar dock men)

Fyra saker som står på min önskelista:
Pengar
Presentkort
Utlandsresa
Egen bärbar dator

Fyra saker jag avskyr: 
När någon dör
Att vara ledsen
Råttor
Ormar

Fyra saker jag tycker om att göra:
Umgås
Festa
Resa
Mysa

Fyra saker jag åt i går:
Godis
Hamburgare
Fil
Mackor


ledig

var alltså hemma från skolan idag också pga av att jag hostar så att jag inte kan sova på nätterna...
kring 16 kom iaf mormor och hämtade mig hemma och jag följde med hit, skönt att bli lite ompysslad när man är sjuk tänkte jag :) heh. så ikväll har jag mest ätit och sett hockey och nu ska jag nog gå och slå på en bra film: )
imorgon hade jag förberett mig för skola när plötsligt lovisa säger att vi bara har idrott imorgon?! :o hallelujah!!! kan ju ändå inte vara med på idrotten så blir att stanna hemma, mmh sova (L) höhö
imorgonkväll blir det mest troligt hockey med sanna, kul att se j20 slutspel! hoppas dock att det går bättre för dem än vad det gick för alaget!
lördag blir det nog att kolla handboll på dagen, sen är helgen helt oplanerad faktiskt :) var prat om fest men det verkar inte bli, men det kanske var lika bra: ) dock är väl plugg på söndag ett måste antar jag....

nej nu ska jag försöka hitta någon bra film att se


hörzzzz

no school

inatt fick jag mig ingen sömn förens väääldigt sent pga min jäkla hosta.... så imorse var jag näst intill död så blev ingen skola för min del. känns som att jag har feber nu så det var nog bra!
så har sovit, sett tv och ätit hela dagen. höhö skönt!
Nu sitter jag och ser på efterlyst och har precis pratat i telefon med mamma ett bra tag :)

nej hade inget vettigt att skriva, tänkte bara updatera. hoppas jag kan somna inatt iaf så det blir skola imorgon


höresss


stepin?!

Imorse höll jag på att försova mig... tur att jag har min älskade mormor som stod och plingade på dörren så att jag vaknade eftersom hon var här för att skjutsa mig till malin:) så hann tyvärrrr inte med någon frulle utan kastade på mig kläder och sen åkte jag till malle eftersom jag hade alla mina saker sen helgen där!
dagen har flytit på bra, måndagar är så sköna! efter skolan kom papsen och hämtade mig och vi for och handlade, sen for jag hem och käka mackor och nudlar sen la jag mig och jäääste framför tvn. haha
julia kom förbi ett tag och sen somnade jag. när jag vakna flög jag upp och packade stepin grejjerna och sen sprang(läs: jagad av en full, utländsk kille med cykel haha) jag till stepin..

nu är jag iallafall nyduschad och nytränad och ska precis göra lite omelett! juste two and a half men börjar ju nu också så nu måste jag öka lite


seya

helgen

har varit riktigt bra faktiskt!
I fredags hängde vi ju hos mig hela kvällen, kring 12 for jag och malin till henne och så sov jag där :)
I lördags var tanken att fara till luleå och festa men vi hittade en riktigt rolig fest här i boden så blev att vara där hela kvällen: )
Imorse mådde jag väl inte överdrivet bra men blev bättre med tiden! kring 3 for jag malin linnea liza eva till pagla, joss och jull kom lite senare också :) vissa av oss var kvar ända till kl 6 för det var så myysigt att bara sitta och prata vid elden. kul med pulka också, fniss!
Nu sitter jag och ser på gossipgirl och ska precis gå och göra lite käk, eller nej värmer nog lite bacon och pasta som jag har infryst föresten! senare ikväll får jag se vad som händer, en skit bra film på tv4+ kl 21.00 iaf, SÅ MISSA INTE!

nej nu kurrar magen, vi hörs ju

äntligen...

freeedag! oj så skönt det känns :) och veckorna bara springer fram nu, så snart är det sommmmar!!
skoldagen var iaf hur lugn och rolig(?!) som helst: ) på fe:n skulle vi beskriva varandra med ett ord, tyckte det stämmde in rätt bra med hur jag ser på mig själv så det var ju bra! självklart finns det ju dock dåligare sidor också men dem skulle vi kanske ta en annan dag, och då är det viktigt att man formulerar sig rätt... haha annars kan det bli känsligt!

efter skolan kilade iaf vi brudar på stan en sväng, kollade lite på marknaden osv. sedan kilade jag och emma neråt =) har legat och sett på tv och ätit upp 200g choklad.... och gott var det vill jag lova!
på ett tag kommer iaf malin (och liza?) hit och då ska vi käka tacos har vi bestämmt: ) senare droppar det in lite fler brudar och det blir lets dance och dedär vanliga fredagsmyset:) puss på er tjejjer, är så glada för att ni är dom ni är ;*

imorgon äre fest i luleå som gäller, blir nog bra hoppas jag=D


en liten del av tjejjerna idag påväg till staden:)


mattelektionen igår, jag och malin hade väl inte det rätta "flowet" kan man väl säga. haha bättre lycka nästa vecka :)
Förövrigt så sitter malin där framme och väntar på att björne ska komma så hon får berätta om det speciella "klappet" och de fyra gyllene orden "då börjar vi räkna" som han inte lärt sig ännu! haha


sovmorgon

imorse vaknade jag och sofia kl 7, och vi tyckte båda då att det skulle vara väldigt skönt att ta en liten sovmorgon när det ändå bara var tyska som stod på schemat, så så blev det! vaknade just innan 9 men råkades somna om så vi flög upp 09.20! skoldagen har varit väldigt chill och med slut 13.45 så prommenexade jag hem :) dock glömmer jag alltid bort genvägen så går den lååång vägen varje gång... haha typiskt!
ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer, det får väl tiden utvisa antar jag: ) nu ska jag iaf snart gå och laga lite käääk.


later

long time ago

50 frågor om mig

1.Vad/vem fick dig att skratta idag?
- Mååånga
2. Vad gjorde du 8.00 imorse?
- Åt frukost
3. Vad gjorde du för 30 min sen?
- Duschade
4. Vad hände dig 1993?
- Jag fyllde 2 år
6. Saknar du någon?
- Mamma
7. Vilken färg är din hårborste?
- Svart
8. Vad köpte du sist?
- Godis
9. Vad fick du senast i present?
- Pengar
10. Vilken färg är din dörr?
- Träbrun
11. Var förvarar du dina pengar?
- Kortet/börsen
12. Hur var vädret igår?
- kommer inte ihåg men kyligt somvanligt iaf
13. Vart kramades du sist?
- På skolan
14. Vad ser du fram emot?
- lördag, TURKIET, SOMMARN!!
15. Vad är 15?
- en siffra
16. Vilken skostorlek har du?
- 38
17. Vill du klippa dig?
- Jo toppa lite
18. Är du över 25?
-  Nej
19. Pratar du mycket?
- Ja för det mesta
20. Kollar du på O.C.?
- Nej
21. Har ditt namn ett "x" i det?
- Nej
22. Känner du någon som heter Steve?
- Nope
23. Hittar du på egna ord?
- haha det händer
25. Är du en typiskt svartsjuk person?
- Yes
26. Vad har du för mobil?
- Sony Ericsson W580i
27. Vem ringde du sist?
- Malin
28. Biter du på naglarna?
-  Nej
29. Har du lockigt hår?
- Ne men vågigt
30. Vilken konsert ska du på härnäst?
- Bra fråga men i sommar antar jag
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu?
- Bra fråga, ingen aning faktiskt
32. Hur många gånger har du svurit idag?
- Ännu bättre fråga
33. Vilket ord/ vilken mening säger du ofta?
- "det löser sig"
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'?

- Nej
35. Ska du jobba imorgon?
- Nej
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist?
- Daniel
37. Vad borde du göra nu?
- Sova
38. Har du något smeknamn?
- Linne
39. Har du sagt "jag älskar dig" till någon,  inom den senaste månaden?
- Nej
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor?
- Stepford wifes
41. Vad ska du göra på lördag?
- FESTA
42. När var du ute sist?
- Utomhus var jag för några timmar sen
43. Har du gråtit idag?
- Nej
44. Är du en glad person?
- Jadå, för det mesta
45. Har du roligt nu?
- Ja rätt så, haha
46. Vad äter du helst?
- Chips och dipp
47. Vem var du med sist?
- Sofia, nu
48. Vad heter din mamma?
- Maria
49. Vad är hela ditt namn?
- Linnea Maria Wikström-Lindström
50. Tycker du om någon just nu?
- Älskar mina tjejjer : )

tacos

imorse vaknade jag med halsont.... så typiskt! och jag som precis varit sjuk i 3 veckor. nej detta får inte inträffa så nu ska jag kurera mig riktigt ordentligt med te, halstabletter, mycket sömn och framför allt mycket kläder!!
skoldagen gick iallafall galant. dock gick väl inte provet lika galant kanske, men det var inte helt fy och skam iallfall.

nu sitter jag iallafall i soffan och lyssnar på musik och såsar. vilade 1 timma tidigare, vilket var underbart skönt :)
ska precis gå och börja laga lite mat, tacos står på menyn. mmmmh!
ikväll kommer mina chicks hit och myser med lite film och sånt: )

kelly clarkson - my life would suck without you


TURKIET, om 10 veckor och 4 dagar!!!!

tvtisdag

imorse hade jag ju somsagt sovmorgon till 14.00, vilket var underbart somvanligt! det förgyller fan min vecka, vet inte hur jag ska klara mig utan den nästa år.... aja, hade iaf tyska och sedan kilade jag hem igen!
Har lagat bacon och pasta idag (spagetti carbonara heter det väl?!) blev iallfall supergott: ) nu sitter jag och kollar lite på infolayout provet som äger rum imorgon.... så svårt att plugga på dataprov så tror jag lägger ner det rätt snart!
Ikväll kommer iallafall josefine,evalena&linnea hit och ser den rätte för rosing och desperate housewifes :)
imorgon är det onsdag, vilket innebär den jobbigaste skoldagen på hela veckan..... save me!

erik hassle - hurtful, lovely song: )

baka liten kaka

hm okej blev ingen träning idag. haha olikt?! men jag kände mig lite på latsidan och sen så fick jag en sån jäkla magknip.... "allvaret" med träningen inför sommaren får börja en annan dag, men måndag nästa vecka kan jag ha som mål att börja =)
men erika kom iallfall hit och nu sitter vi och ser på hockey och har precis bakat äppelpaj och fått i oss : ) blev  väldigt gott! nu är chipsen framtagna och vi sitter och håller tummarna för luleå!!

imorgon börjar jag ju 14.00 som vanligt, skööönt att få sova ut. sen väntar dessvärre ett prov på onsdag, men
"det löser sig!" ...vilket börjar bli en allt för vanlig fras från min sida nu?!

seya

tillbaka till verkligheten

imorse var jag ju inteee pigg kan jag ju lova, men jag tog mig upp iallfall som tur var :)
dagen har flytit på bra, ganska lugna och sköna lektioner så det passar ju ypperligt såhär direkt efter lovet! skulle dock inte skada med lite längre lov, taaack: )

Nu har jag iallfall nyss varit och handlat och precis kommit hem och ätit lite nudlar, mmmh! så nu sitter jag och tar det lugnt framför fresh prince in bel air med två grymt bra låtar lifehouse-storm och lifehouse - broken.
kring 6 ska nog jag och sofia fara på stepin och träna,  har ju tänkt börja dra igång med träningen på allvar nu inför sommarn, haha men vet ju vars det brukar sluta.... och känner mig absolut inte motiverad just nu, men jag ska väl göra mitt bästa I guess;p

nej nu ska jag vila en liten stund tror jag


my life would suck without you ; )

Lifehouse - Storm

Middagen hos morfar ikväll blev flyttad för ingmarie var tvungen fara bort! så fick ta matlagningen i egna händer idag igen, blev köttbullar,brunsås och makaroner : ) satt fint i kistan!
Nu ligger jag bara i soffan och lyssnar på musik och ser lite på tv. skööönt!
får se vad som händer ikväll, borde egentligen ta fram och kriga lite med matten men fårse hur långt "borde" räcker.

hade inget vettigt att skriva, höreees


luleå

gårdagen bestod av feeest i luleå, var faktiskt riktigt kul :)
Kom hem från isabell kring 13 och då hoppade jag i duschen direkt, sen har jag bara suttit och slöööat hela dagen. skönt och behövligt:D nu håller jag på och sminka mig och ska precis göra lite gröt till middag: ) sen äre erika som gäller, hon fyller ju nämligen 18 imorgon den lilla skitungen så blir att fira henne ikväll! dock ska jag hålla mig på den lunga sidan ikväll:) när dom andra drar från erika så drar iaf jag och sofia hem hit och slår på en film och tar fram lite gotta och ser till att feta riktigt ordentligt! imorgon äre handboll kl 3 och sen middag hos morfar&ingmarie: )

nej nu ska jag försöka knäcka till mig rygg på egen hand, gör förjävla ont kan jag ta och meddela...


have fun

skoter

"imorse" klev jag upp kring 1 lite sent enligt min planering så fick skynda mig att käka frulle sen knalla in till stan! mötte upp josefine och vi gick och köpte present åt liza som fyller 17 år idag, grattis :) gick till liza direkt efter där alla andra tjejjer var, fick oss massa gofika:) kring 4 gick jag och sanna till pappa och hämtade lite täckbyxor osv sen kilade vi förbi skolan och hämtade matteboken och sannas skoterhjälm! tog en prommis hem till mig och nu sitter vi här, helt svettiga och slut efter att ha gått i VÄRMEN med våra jackor..... pust

Ikväll blir det iaf skoter, kojan och grilla och ta det lugnt :) blir nog mys


nej nu ska jag städa undan lite här sen gårdagen, hörsss


tjejlan

idag har jag umgåtts med sofia, vi har varit och gjort veckans "storhandling" av mat :) hah. sedan har vi bara tagit det lugnt, käkat och fixat internet här i lägenheten: ) äntligen!!
Nu har linnea också droppat in och snart kommer resten av tjejjerna, haha och med sig har dom sina datorer :D blir någon sorts av tjejlan här ikväll, haha nej men blir väl mest häng med datorerna och sedan lär vi ju se någon film och bara mysa oså : )

nej nu ska jag hämta lite chips och tända lite ljus

seya


bad update

internet har inte funkat i lägenheten, därför jag inte updaterat på några dagar! nu är sofia här med hennes dator så då passar jag på att skriva ett litet inlägg : )
Ifredags var det iallfall letsdance och tacomys här med tjejjerna: ) supermysigt!
Igår var det fest för hela slanten, var skit kul faktiskt!
Idag har jag varit på hockey med sofia och kristofer, och nu ikväll äre nhl tunering med tjejjerna som gäller. woho!!

nej orkar inte skriva nå mer, imorgon börjar nog iallafall mitt internet här fungera förhoppningsvis ;)



HÖRS

RSS 2.0